Je aantrekkelijker voelen als vrouw, hoe doe je dat?

Zou je jezelf graag wat aantrekkelijker willen voelen? Daar heb je niet per se een sexy outfit voor nodig. Een sexy bh van Christine Le Duc kan natuurlijk ook wonderen doen, maar gelukkig zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden. Onderstaande tips helpen je een eindje op weg. Zo heb je binnen een mum van tijd meer zelfvertrouwen en zul je lekkerder in je vel zitten.

Ga naar de sportschool

Sporten is niet alleen maar een manier om gewicht te verliezen of spieren op te bouwen. Je zult zien dat je je er automatisch ook fijner door voelt. Doordat er allerlei stofjes vrijkomen bij het sporten krijg je een gelukkig gevoel. Bewegen is daarbij ook nog eens erg goed voor je zelfvertrouwen. Tijd om jezelf in het zweet te werken dus!

Help en complimenteer anderen

Door anderen te helpen zul je je automatisch goed voelen. Het kan hierbij ook om iets kleins gaan, bijvoorbeeld het geven van een compliment. Bovendien vinden andere mensen jou ook aantrekkelijker wanneer je ze complimenteert, is gebleken uit onderzoek. Daardoor wordt het direct al wat makkelijker om jezelf ook aantrekkelijk te gaan vinden.

Lach vaker

Lachen is erg goed voor je. Het is zelfs zo dat een lach, ook als deze niet gemeend is, je humeur kan verbeteren. Probeer dus zoveel mogelijk te lachen, om je beter in je vel te voelen. Ook is het zo dat anderen je leuker vinden als je regelmatig lacht. Je komt dan toegankelijker over.

Ga voor rode outfits

Uiteraard is het ook belangrijk dat je je goed voelt in wat je draagt. Door rood te dragen word je automatisch aantrekkelijker voor mannen, waardoor je je beter zult voelen over jezelf en je op die manier meer zelfvertrouwen opbouwt. Pak die mooie rode jurk dus maar vast uit de kast! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *