Nieuwste zonnebrillen trends van 2020

We zijn er niet alledaags mee bezig, maar eens in de zoveel tijd komt weer de vraag: Welke zonnebril wordt het dit jaar? Er zijn ontzettend veel verschillende monturen, kleuren en merken. En het is altijd maar de vraag welk montuur het best past bij jou. Ook zijn er super veel verschillende soorten glazen, maar welke zonnebril past nou het best bij mannen en vrouwen in het jaar 2020?

Verschillende kleuren glazen

Er zijn tientallen verschillende kleuren glazen. Iedere kleur heeft zo zijn eigen functie. Hieronder staan een paar kleuren glazen met daarbij hun functies: Allereerst zijn er blauwe glazen. Blauwe Glazen filteren scherp licht en zorgen voor een minder groot contrast. Ook is dit het perfecte glas voor als je niet goed tegen fel licht kunt. Blauwe glazen worden vaak gebruikt tijdens watersport, skiën of aan golf. Daarnaast zijn er ook nog geel/oranje glazen, deze glazen hebben ongeveer dezelfde functie als de bruine glazen. Ze versterken namelijk allebei het contrast en de dieptewaarneming. Voor mistig weer zijn geel/oranje glazen erg fijn, helaas geldt dit voor bruine glazen wat minder. Wel zijn bruine glazen weer fijner voor mensen die bijziend zijn. Allebei de glazen zijn goed te gebruiken wanneer je deel uitmaakt van het verkeer. Naast blauwe, gele en bruine glazen, zijn er ook nog roze glazen. De roze glazen zorgen voor minder vermoeide ogen en verbeteren de kleurperceptie. Deze bril is dus perfect als je niet tegen fel licht kan en is vooral fijn bij bewolking. 

Trend voor mannen in 2020

Er zijn in 2020 weer allemaal nieuwe trends wat betreft zonnebrillen. Hier de drie populairste zonnebrillen van dit jaar. Allereerst zijn de rechthoekige, deze bril is weer helemaal terug en zien we bij ontzettend veel mannen. Het is de perfecte bril voor mensen met een ovaal gezicht. Ook een hele populaire bril dit jaar is de bril met metalen frames. Deze bril geeft een wat stoerder uiterlijk en staat klein, groot,  jong of oud allemaal goed. 

Trends voor vrouwen in 2020

Ook voor vrouwen zijn er in 2020 een hoop leuke nieuwe zonnebrillen trends. Allereerst is de oversized zonnebril erg populair dit jaar. Deze zonnebrillen hebben een groot model en zijn vaak te zien bij modellen en staat het beste bij mensen met een rechthoekig gezicht. Naast de oversized zonnebril, 

zijn de brillen met vierkante glazen ook een must-have in 2020. Ook dit is vaak een wat groter model en staat goed bij rechthoekige gezichten. Wat ook een groot voordeel is aan deze bril, is dat ze door het model goed tegen een stootje kunnen.

Waar vind je nu de perfecte bril?

Er zijn dus veel verschillende mogelijkheden om een nieuwe bril aan te schaffen. Je kunt de bril bijvoorbeeld aanschaffen bij het merk Sinner. De kans is groot dat zij jou het best kunnen helpen met de mogelijkheden om een nieuwe bril aan te schaffen. Echter, kom je er niet goed uit en vraag je jezelf af welke mogelijkheden er nog meer zijn? Dan zou je de experts van Sinner ook kunnen raadplegen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *